Ediths Kök

Vi serverar en fantastisk frukostbuffé alla vardagar mellan 7:00-10:00
Vi erbjuder en fantastisk frukostbuffé med allt från äggröra och gröt till frallor, juice, kaffe etc. Samma som serveras på ett hotell. Men vill man bara sätta sig ner i tio minuter för en kopp kaffe och en fralla så funkar det också.

Ediths lilla frukost: 59 kr
Bröd, flera olika sorters pålägg, gröt, yoghurt, flingor, müsli, kokta ägg, the, kaffe och juice.

Ediths stora frukost: 79 kr
Bröd, flera olika sorters pålägg, gröt, yoghurt, flingor, müsli, kokta ägg, the, kaffe och juice.
+ äggröra, bacon och prinskorv.

Dagens rätt serveras dagligen mellan kl 11:00-19:00
Menyn ser du här på sidan.
Mellan kl 11:00-15:00 ingår även kaffe och dryck till maten.
Dagens rätt kostar: 89 kr

Dessutom har vi fler rätter och en enklare à la carte samt pizza och sallader.
Detta utöver korv och bröd, varma mackor och hela kafésortimentet från bakelser till bullar. En bredd som skall tilltala alla.

Kontakt

Kundtjänst
Tel: 0322-784 68
kundkontakt.alingsas@maxi.ica.se

Öppettider

Mån-fre: 7-20
Lör-sön: 10-18

Veckans luncher


Måndag 10/12

  • Köttfärslimpa med potatismos serveras med gräddsås samt rårördalingon.

  • Chevré bakad lax med rostad potatis serveras med ärtskottsallad .

  • Kökets vegetariska biff med rostad potatis serveras med örtmayo samt ärtskottsallad.


Tisdag 11/12

  • Fläskfilé med rostad potatis serveras med rödvinsås samt kryddsmör.

  • Vitvinsångad fiskfilé med palsternackspuré serveras med brynt smör samt groddar.

  • Stekt zucchini med rostad potatis serveras med kryddsmör samt fetaostsallad.


Onsdag 12/12

  • Boeuf bourguignon serveras med ris.

  • Panerad fisk med mos serveras med romsås samt citron.

  • Beet bourguinon serveras med ris.


Torsdag 13/12

  • Pytt i panna serveras med stekt ägg samt rödbeta.

  • Halstrad lax med varm sötpotaissallad serveras med fetaoscremé.

  • Vegetarisk pytt i panna serveras med stekt portabella samt rödbeta.


Fredag 14/12

  • Lågtemped kycklingfilé med svamprisotto serveras med reducerad rödlök.

  • Kokt fisk serveras med potatis samt äggsås.

  • Vitvinångad blomkål med potatis serveras med persiljesås samt ärtor.