ARKEN ZOO

 

Vår djuraffär på Vimpeln erbjuder samma breda och prisvärda stortimant som våra andra butiker. Som med alla våra butiker är det det lätt att ta bilen och det finns alltid parkeringsplatser i anslutning till butike. Vår hjälpsamma personal hjälper er med alla era frågor kring husdjur, oberoende om det handlar om foderfrågor eller frågor av mer allmän karaktär.

Hos oss på på Vimpeln kan du alltid returnera en vara inhandlad i Arken Zoos e-butik. För mer information så kontaktar du kundtjänst.

Arken Zoo är Sveriges största, rikstäckande husdjurskedja som erbjuder det bästa för dig och ditt djur. Vårt sortiment är noga utvalt och innehåller allt ditt husdjur kan tänkas behöva. Sortimentet är brett och prisvärt och du hittar välkända varumärken av högsta kvalitet. Förutom ett stort antal fysiska butiker från norr till söder har vi en gedigen e-handel. I e-handeln får du samma goda service, lika brett sortiment och samma kunskap som i våra butiker. Ett besök hos oss ska ge dig en härlig upplevelse fylld av glädje och inspiration.

Sortiment i butiken på Vimpeln
Du kan lita på att produkter du köper hos Arken Zoo lever upp till dina och ditt husdjurs krav.
Hos oss finns produkter för hund, katt och smådjur.

 

Ett härligt butiksbesök

Vårt mål är att det ska vara roligt för dig som kund att besöka Arken Zoo. Våra medarbetare har spetskompetenser inom olika områden och brinner för att få dela sin kunskap med dig. Tveka inte att ställa frågor om du undrar något. För att stärka banden med dig som kund och mellan dig och ditt husdjur arrangerar vi både lokala och rikstäckande event, t ex. hundpromenader och valpträffar. Hör med din närmsta butik om det är något på gång i din stad.

 

Välkommen till Arken Zoo. Vi älskar djur.

Kontakt

Butiksansvarig: 
Madeleine Claesson
 

Telefon till butiken:
0322 - 101 08

Öppettider

Måndag - Fredag: 10-19
Lördag: 10-17
Söndag 10-17