Newsdesk

Vimpeln-andan unik

Det tar tid att bygga kultur. Därför är det anmärkningsvärt att Vimpeln rankades på plats 33 av 291 köpcentrum i senaste köpcentrumrapporten. Och topp fem av alla citygallerior.

Å andra sidan är det kanske inte så anmärkningsvärt att vi är i det tio procent översta toppskiktet bland Sveriges köpcenter när kunderna står för bedömningen, som de gör i just köpcentrumrapporten.

För vi har något unikt som vi jobbar mycket hårt med. Det är Vimpeln-andan.

Vimpeln har ett bra och brett utbud, men slåss inte utbudsmässigt med de största. Vi är lättillgängliga, men det är de flesta köpcentrum.

Det Vimpeln-andan står för är det personliga mötet. Och det är vi väldigt bra på. Kommer du hit för att handla mat och får ett bra bemötande, går vidare till nästa butik och kanske en till. Och får samma bra bemötande där. Då har du mött den Vimpel-anda vi tillsammans, alla verksamheter på Vimpeln, sätter som kultur.

Att vi alla kan enas kring en sådan kultur handlar om att vi är så pass få att vi har en personlig kontakt med varandra. De finns tydliga forum för butikerna att ha en gemenskap. Alla förstår på djupet att det är service vi lever på.

Tillsammans skapar vi allt för dig – helt enkelt.

– Henrik Melin,  Centrumledare på Vimpeln

Elgiganten förlänger ytterligare 10 år

Elgiganten förlänger ytterligare 10 år

Senast uppdaterad fredag 10 november

Elgiganten har tecknat nytt hyresavtal för de kommande tio åren på Vimpeln.


Elgiganten, Vimpeln

Sjöstaden växer fram – 95 lägenheter byggs

Senast uppdaterad fredag 10 november

Kvarteret Vimpeln är en spännande plats som utvecklas med mer än handel.


Sjöstaden
Vimpeln passerar 12 miljoner besökare

Vimpeln passerar 12 miljoner besökare

Senast uppdaterad fredag 10 november

Nyligen passerade Vimpeln 12 miljoner besökare sedan starten för drygt tre år sedan.


Vimpeln

Arken Zoo öppnar

Sveriges största husdjurskedja, Arken Zoo, öppnar butik i Vimpeln den 23 november. Arken Zoo grundades 1987 och ingår sedan 2015 som en del i Nordens största husdjurskoncept med över 200 butiker i Sverige, Norge och Finland.


Arken Zoo, Vimpeln

Nikita Hair på Vimpeln

Nikita Hair är Nordens största frisörkedja, med 36 salonger i Sverige, och utnämndes tidigare i år till Årets frisörföretag 2017 av organisationen Frisörföretagarna. Nikita Hair är ett av nytillskotten i Vimpeln. 


Nikita Hair, Vimpeln

Bästa förbutiken

Ica Maxi har en förbutik av högsta klass. Sveriges bästa till och med. Vid Dagligvarugalan 2017 vann Ica Maxi Alingsås utmärkelsen Årets Förbutik.


Ica Maxi, Vimpeln